Rise and rise again until lions become into lambs!

 

Mikä on korttiartisti? Pidän itseäni esiintyvänä taiteilijana, jonka työvälineenä on mm. pelikortit.

Olen pitkään pohtinut omaa tyylisuuntaani taikuuden sekä mentalismin esittämiseen. Olen saanut tähän uusia mielenkiintoisia näkökulmia monilta eri taikureilta sekä mentalisteilta. Uusien näkökulmien pohdinnan jälkeen olen löytänyt itselleni luontaisen tavan esiintyä sekä markkinoida.

Ihmisenä sekä esiintyjänä olen helposti lähestyttävä ja esiinnynkin usein ilman pukua. Ilman pukua esiintyminen jää ihmisille helposti mieleen sekä riippuen tilanteesta se saattaakin hyvin istua illan teemaan ja ihmisten on erittäin helppo lähestyä minua esityksen jälkeen tai keskustella rennosti samalla kun kiertelen pöydissä.

Korttitaikuus sekä mentalismi ovat erittäin lähellä sydäntäni. Nautin suuresti esiintymisestä sekä tarkoitukseni on tällä intohimolla ja omistautumisella tarjota yleisölle elämys, joka pysyy mielessä pitkään. Hyvä esitys viihdyttää sekä saa unohtamaan arjen murheet ja tuottaa henkilökohtaisen, voimakkaan elämyksen katsojalle. 

On mahtavaa päästä jakamaan nämä suuret hetket yleisön kanssa sekä nähdä hämmästyneet ja iloiset kasvot. 

Korttitaikuus ja mentalismi ovat osa arkipäivääni sekä aina tilanteen salliessa pyrin kehittämään osaamistani uudelle tasolle.

Perehdyttyäni aiheeseen syvällisesti sekä laajasti huomasin kiinnostuvani myös korttitaikuuden opettamisesta ja halusta keskutella kehittävästi siitä esiintyjien kanssa. Tarjoan ilomielin omia näkökulmia sekä mielipiteitäni liittyen esiintymiseen, korttien käsittelyyn sekä luovuuteen.

Tulevaisuuden suunnitelmani tällä saralla ovat laajat. Esiintyminen on yksi osa isompaa kokonaisuutta johon pyrin.

Eletään päivä kerrallaan ja katsotaan mitä tuleman pitää. 

-RL

 

 

 

 

Rise and rise again until lions become into lambs!